Nyomdai szolgáltatások gyorsan,

kiváló minőségben!

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió

Ajánljon minket

 

Ők mind kíváncsiak ránk.
Kövesse Ön is nyomdánkat:

 

Önök mondták:

 

Dr. Renneczéder Éva

„A PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió honlapja, ügyfél-barát logisztikája egészen kiemelkedő, CHAT-alapú tájékoztató- és ügyfélszolgálati rendszere pedig egész egyszerűen zseniális! Örömmel ajánlom őket bármely üzleti partneremnek és barátomnak, mert a gyorsasággal, a szakszerűséggel és a segítőkészséggel EXTRA LENDÜLETET IS ADNAK az együttműködéshez!"

Dr. Renneczéder Éva
ügyvéd, cafeteria jogi szaktanácsadó
PALETTÉRIA Zrt.

„Köszönöm a gyors reagálást, őszintén le vagyok nyűgözve mind az áraik, mind az ügyfélkiszolgálásuk első osztályú. Remélem a kész termékkel is ennyire elégedett leszek és akkor biztos vagyok benne, hogy a jövőben még sok közös munkánk lesz.”

Monori Zsolt

Kosztik és társa

„Köszönjük a Printpix Nyomdának a segítséget precíz és a megrendeléshez mindig rugalmas munkájukkal. Sokat segítettek pörgős és gyors hozzáállásukkal. Csak ajánlani tudjuk őket!”

Kosztik Mario
marketing és kommunikációs referens
Kosztik és társa

„Tisztelt Györe Krisztián Úr! (...) A külföldi és magyar vendégeink pozitív visszajelzése alapján a Világfórum és Kiállítás egyértelműen sikeres volt, amelyhez az Ön kiváló és eredményes munkája is hozzájárult. Ezúton köszönöm Önnek aktív részvételét az előkészítésben és a megvalósításban.”

Poprády Géza
közigazgatási államtitkár
Vidékfelesztési Minisztérium

„Köszönöm a rendkívül gyors és pontos munkát! Korábbi tapasztalatom erősítették meg. További sok sikert kívánok és maradok elégedett megrendelőjük!”

Bartucz Attila
kereskedelmi képviselő
kapuPROFI Kft.

„A nyomda szolgáltatásaival, maximálisan elégedett vagyok. Munkatársaik - a munkafelvételtől a késztermék kiadásáig- készségesek és udvariasak. Még egy megrendeléssel kapcsolatban történt félreértés miatt kialakult véleménykülönbség során is kulturáltan, és segítőkészen oldották meg a helyzetet. Gratulálok, és köszönöm!”

Szabó Károly

„A BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóság szeretné megköszönni azt a profizmust, gyorsaságot és rugalmasságot, amit a megépült és útjára indított M4-es metrót bemutató kiadványok elkészítéséhez nyújtottak.”

Pető Szabolcs
PR főmunkatárs

BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatóság

Makovics Ákos

„Örömmel értesíthetem, hogy a névjegyeket és a matricákat már át is vettem és maximálisan elégedett vagyok velük, de ez nem is volt újdonság számomra, hiszen már többször is igénybe vettem a szolgáltatásaikat és minden egyes alkalommal megelégedéssel fogadtam a végeredményt. Már biztos vagyok benne, hogy legközelebb is Önöket fogom választani megrendeléseimhez.”

Makovics Ákos
ügyvezetés
Medit Plusz Fogászat

Iván Bernadett

„Első alkalommal kellett nyomdai szolgáltatást igénybe vennem, de csupa jó tapasztalatom volt a PrintPix-szel ár, határidők, minőség és hozzáállás tekintetében is. Munkatársuk, Györe Krisztián segítsége nélkül valószínűleg nem készült volna el határidőre a kiadványunk. Ezúton is köszönöm és további elégedett ügyfeleket kívánok!”

Iván Bernadett
referens
Vidékfejlesztési Minisztérium

„Általános elégedettségünket grafikusuk, Németh Edina készséges, az ügyfél igényeit, szempontjait maximálisan figyelembe vevő hozzáállása alapozta meg. Munkáját szakmailag nagyon színvonalasnak tartjuk, az általa javasolt grafikai megoldások elsőre célba találtak, mely kifinomult stílusérzékről tanúskodik. Ezen túl a velünk folytatott kommunikációjában a legmagasabb emberi értékek köszöntek vissza, melyet maximálisan méltányolva a későbbiekben is bizalommal fordulunk az Önök nyomdájához.”

Wechsler György
ügyvezető igazgató

Metamor Natural Kft

„Nem vagyok már a városban és reggel sem tudtam személyesen átvenni a nyomatokat, így ezúton szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak a szép nyomatokat, a pontos munkát, a rugalmasságot és a gyors intézkedést! Minden anyag tökéletesen rendben van és olyanok lettek amilyennek szerettük volna! :-)”

Nyögéri Gábor
térképszolgáltatás
GeoX Kft.

„A mai utalásunk ellenére megkaptam a borcímkéket, amelyért külön köszönet Veronika, nagyon szépek lettek. Én most egy nagyon elégedett ügyfél vagyok :-)”

Gál Andrea
administration assistant
Nufarm Hungária Kft.

Jenőfi Réka

„A munkatársak nagyon kedvesek és segítőkészek. Én Gellért Ádámmal szoktam dolgozni, ajánlom mindenkinek. Illetve nem ajánlom, mert már így is nehéz néha bejutni hozzá... Jó, hogy már lehet parkolni is és a határidőket is tartják.”

Jenőfi Réka
tulajdonos
Beauty Lab Professzionális Kozmetika

„Simó Katalin maximálisan segítőkész, empatikus, olyan ember (és nem csak munkaerő), aki valóban a másikért van. Még a  saját kapkodásunkból előálló hirtelen kéréseinket is kedvességgel és megértéssel kezelte, így minden időre és kiváló minőségben elkészült. Tatár Krisztináról és a recepciós munkatársakról hasonlóakat tudok elmondani. Jó Önökhöz bemenni, mert érezzük, hogy a vevőért vannak, és fontos a mi elégedettségünk.”

Dr. Varga Judit
oktatási igazgató
Collegium Talentum
Edutus Főiskola

Széles József

"Mind az árajánlat, mind a megrendelésem kezelése, európai színvonalon kiváló minőségben volt. Bár ez volt az első közös munkánk a továbbiakban teljes bizalommal fogok önökhöz és a kínált szolgáltatásaikhoz fordulni. Külön köszönet Bartha Tibor Úrnak a nagyon hatékony és pontos munkavégzés, tájékoztatás miatt, annak ellenére hogy az aktuális munka nagysága elhanyagolható mértékű volt.”

Széles József
projektelőkészítő
Bútorg Kft.

„A munkáink minden esetben egyedi jellegű, nem szokványos kihívás elé állítanak minden érintett szakterületet. A nyomtatásban a fent írtak miatt választottuk partnerünknek a PrintPix-et, mert a maguk területén Önök a legjobbak és képesek megfelelni a nem mindennapi igényeinknek is! Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy mindezt rendkívül udvarias és készséges stílusban teszik!”

Takács Péter
Artech Design

„Nagyon segítőkész volt a kiszolgáló, eladó. Sok sikert nektek, nagyon elégedett vagyok veletek, gyorsak vagytok, jó munkát csináltok! Ha valamit még csináltatnom kell,hozzátok fogok fordulni! Profi csapat :-)”

Póti Emese
ügyvezető
Kemi-Pack Kft.

Csek Károly

„Kérem, hogy a szerkesztő kollégájának tolmácsolja gratulációmat, mert várakozáson felüli lett. Kimondottan jónak tartom mindkét esetben a szerkesztést, a szöveg és a képek, valamint a háttérképi elrendezést. Örülök, hogy „vette a szórólapok üzenetét”, illetve sikerül átadni mindenkinek, aki ezt a kezébe fogja venni.”

Csek Károly
ügyvezető
Zöld Vágány Mérnöki Iroda

„Nagyon köszönöm a segítségét! Igaza volt, ütős lett az ajándék! A fiam meghatódott!!! Remélem ízlett a francia krémes és ha tegnap ünnepelte volna a névnapját, Isten éltesse sokáig!”

Détár Krisztina
ügyvezető
FILMNET IPTV Kft.

Nagyon igényes, jól felépített üzlethelyiség. Komoly gépekkel, sok munkatárssal, az ügyfélfogadó pulttal, "egyenruhával" nívós üzlet benyomását keltik. Tetszett, hogy mindjárt az ajtón belépve, foglalkoztak velünk.”

Csáki Henrik

Én pont az Árpád hídon kaptam meg az sms-t hogy kész vannak a plakátok, úgyhogy be is tudtam ugrani érte. Nagyon tetszik hogy nem kell telefonálgatnom a kész munka miatt. Köszönöm még egyszer a gyors munkavégzést és a rendkívüli türelmet.”

Gelencsér György

Tóth Dorottya - Sarantis

A grafikai munkákat mostantól biztos,  hogy a PrintPixtől fogom rendelni. Az egész csapat segítőkész, udvarias, nagyon rugalmas és nagyon kreatív. Gyönyörű grafikákat kaptam készhez Edinától!

Mindenképp csak ajánlani tudom őket, és remélem hosszú távú kapcsolat alakulhat ki a cégeink között!”

Tóth Dorottya
Junior Brand Manager
Sarantis Hungary Kft.

Sokszor vannak nyomdai munkáim, melyeket össze-vissza szoktam rendelni, de tőletek kaptam eddig a leggyorsabban árat. A legutóbbival tényleg életet mentettetek és nagyon szépek lettek a kiadványok :) Köszi a munkát a fiuknak!!! ”

Szarkáné Horváth Mariann

Nagy-Hegyi Richárd

Napi működésünkből adódóan mindig az utolsó pillanatban adok le Önöknél rendelést, melyek még így is minden esetben határidőre elkészülnek, sokszor megmentve ezzel a projektet. Önök a print "super hero"-i! ;)”

Nagy-Hegyi Richárd
kreatív igazgató
Internet Strategy International Kft.

Nagy Ildikó

Nagyon gyors, segítőkész munkatársaik vannak. Az előre átküldött anyagot soron kívüli gyorsasággal készítették el. A fogadó pultnál dolgozó hölgy a fénymásolni valómat azonnal elkészítette, ami csak az elkészített munka átvételekor jutott eszembe, hogy kell. Nagyon meg vagyok elégedve az ajánlott árral is. Köszönöm!”

Nagy Ildikó

„Volt már dolgom nyomdákkal, de amit Önöknél tapasztaltam, az tiszta nyugat. Modern, gyors, tiszta és az ügyfélkövetésük is merőben eltér ahhoz képest, amit eddig láttam. Gratulálok, ennél a szintnél alább ne adják!

Dr. Németh István

Nyéki Edina - Invitel Távközlési Zrt.

Először is nagyon szépen köszönöm a segítségüket!! A meghívónk egyszerűen tökéletes lett, mindenki alig győzi dicsérni, mennyire nagyon szép!!! Tiszta szívből fogom ajánlani Önöket barátaimnak, ismerőseimnek, kollégáimnak!! (…)

A szerkesztést mindenképpen Németh Edinával szeretném kérni, mert nagyon meg voltunk Vele elégedve a meghívó kapcsán, szuper munkát végzett és nagyol jól tudtunk együtt dolgozni!!!”

Nyéki Edina
versenyeztetési munkatárs
Invitel Távközlési Zrt.

Máté István - Kornétás Kiadó Kft.

„Simó Kata munkatársuk volt a megrendelésünk ügyintézője.

Munkastílusát, hozzáállását az ügyfélhez csak pozitív jelzőkkel lehet illetni. Eddig bárhol dolgozott, mindig korrekt kiszolgálásban volt része cégünknek. Így történt a múlt héten is.

Most egy nagyon rövid határidőre megrendelt termék előállításakor nyersanyaghiány lépett fel, amit ugyanazon a gyártási áron egy magasabb árú nyersanyaggal oldottak meg. Ez a megoldás nagyon szimpatikussá tette hozzáállásukat. A termék gyors, mindkét fél számára megfelelő módon történő előállítása érdekében folyamatos volt köztünk a közös gondolkodás. Együttműködésünk inkább kollegiális volt, mint megrendelő–gyártó. Egy hajóban egy irányban eveztünk.

A gyártást végző kollégáik is „belehúztak”, mert a várt határidőhöz képest egy nappal előbb tudtuk elhozni a készterméket.

Hozzáállásukkal olyan kép alakult ki bennem, ami megelőlegezi a további együttműködést. Véleményemet önökről szakmai körökben nem rejtem véka alá."

Máté István
műszaki vezető
Kornétás Kiadó Kft.

„Többször járok a Bécsi úton, úgyhogy még jó hogy van az a parkolótok, mert néha lehetetlennek tűnik megállni a környéken :)) Köszönöm a pakolást a srácoknak és a kiváló munkát. Nagyon jók lettek a plakátok!"

Kovács Lívia

Zsoldos Árpádné

„Köszönetem fejezem ki, Önnek és Munkatársainak a gyors és precíz munkájukért. A megrendelt naptáraim nagyon szépek, és nagyon tetszenek. Köszönöm szépen.

Kívánom, hogy cégük, továbbra is ilyen sikeres legyen. Kellemes, Szeretet teljes Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok.”

Zsoldos Árpádné

Bathó G. Zoltán - Sales 2.0

„Nem először, és nem utoljára vettem igénybe a szolgáltatásukat. Eddig kivétel nélkük pontosan, professzionálisan, hibátlanul dolgoztak.

Egy ideig még kértem be árajánlatokat más cégektől is, de már leszoktam róla: úgyis mindig a printpix adja a legjobb árat rövid határidőre. Őszintén gratulálok a csapatnak, bárcsak más szolgáltatásoknál is találnék olyan megbízható céget, mint a Printpix.”

Bathó G. Zoltán
értékesítési tanácsadó
Sales 2.0

Bene Máté Zoltán - Gerincszerviz Kft.

„Problémás ügyfél vagyok: ha valami kell, az általában tegnapra kell.

Ezeket a kellemetlen igényeimet is nagyon szuperül, udvariasan és gyorsan újra és újra teljesítik. Ráadásul számomra a Printpix útba is esik jövet-menet, így maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással.

Katalin és Géza rugalmassága oktató jellegű lehetne a többi nyomda számára is.

Bene Máté Zoltán
Gerincszerviz Kft.

Gács Attila

„Ma reggel jártam benn Önöknél, és már fel is matricáztam a  felmatricázandókat!

Nagyon szeretném megköszönni a segítségüket, tényleg professzionális és gyors kiszolgálásban volt részem! És minden sokkal szebbre és gusztusosabbra sikerült, mint ahogy előzetesen kitaláltam.”

Dr. Gács Attila
Director of Administration
Cargo-Partner Kft.

Gonda Anna - Anna Borház

„Az már régen nyilvánvalóvá vált, hogy a PrintPix tele van jó szakemberekkel, de a fiúk türelme, rugalmassága és modora csodálatra méltó. Minden szempontból kifogástalan a szolgáltatás: a rendelésfelvételtől, kommunikációtól kezdve az esetleges módosítások, problémák megoldásán át az elkészült munkák szuper minőségéig, átvételig, számlázásig.

Olcsóbb nyomda lehet, hogy van, de ilyen megbízható nincs még egy, az ember idegszálait és elvesztegetett idejét pedig nem lehet megfizetni. Gratulálok minden kollegájuknak, és köszönöm a színvonalas szolgáltatásukat.”

Gonda Anna
Anna Borház

Németh Péter - ügyvezető NpSoft

„Kedves Radó Krisztina!

Nagyon köszönöm a tegnapi
- távsegítséget a névjegyet tartalmazó kép megfelelő méretezésében
- szuper gyors névjegy és szórólapkészítést
- a kiszolgálás minőségét

Sajnos nagyon "last minute" jelleggel volt szükségem a névjegyre és a szórólapra, így az Ön és a Printpix csapatának gyors segítsége nélkül bajban lettem volna.

Amikor alkalom adódik rá, jó szívvel fogom Önöket ajánlani másoknak!
És természetesen a jövőben is a Printpixet választom majd :-)”

Németh Péter
NpSoft

Imreh Orsolya - marketing munkatárs DLM Consulting Kft.

„Szuper lett az ajtómatricánk! A dekoros lány jó fej, segítőkész és szépen dolgozik. Az egyik kolléganőm még a Facebook-on is megosztotta. Még egyszer köszönjük, profi munka!”

Imreh Orsolya
marketing munkatárs
DLM Consulting Kft.

Földi Bernadett - kommunikációs tanácsadó

"Kommunikációs tanácsadóként dolgozom. Ügyfeleimnek igénye a nyomdaipari kivitelezések vonatkozásában nagyon eltérő. Egy olyan megoldást kerestem, ahol mindegyik partnerem - akár egyedi és különleges - elvárásait is ki tudják szolgálni. Mindezt magas minőségben, és gyorsan. Nekem ezért tökéletes megoldás  a PrintPix.”

Földi Bernadett
kommunikációs tanácsadó

Kállay Andrea - ügyvezető Safe in Hungary

"Angol nyelvóráimon a saját magam által írt könyvemet használom, amelyet Nálatok nyomtatok nagyobb mennyiségben, villámgyorsan, hihetetlenül jó áron. Veletek eddig minden téren meg vagyok elégedve, nem is gondolkodom más nyomdákban."

Kállay Andrea
ügyvezető
Safe in Europe

"Néhány éve már a cég ügyfelei vagyunk. Még amikor kisebb volt az üzlet és leginkább a névjegy volt a fő profil. Nagyon tetszik, hogy a fejlődés vonala töretlen. Számunkra kimondottan kényelmes, hogy közelben a cég, bár nagyon sok nyomda van a közelben. De gyorsan reagálnak, és jó a hozzáállásuk a feladathoz, a kivitelezés is megfelel az igényeinknek. Reméljük, tovább is így marad! :)"

Várnoki Mónika
marketing koordinátor
EuroSand Computer Kft.

"Nálatok csináltattuk a meghívókat, és szuperszép lett, egyedi, rövid idő alatt elkészült! Köszönjük! Nagy örömet szereztetek! Máskor is biztosan Titeket választunk!"

Fetter Anna
Anna Esküvőszervezés

"Valótlant állítanék, ha negatív észrevételt tennék, és nem tudom elképzelni, hogy bármiben is tudnék ennél hatékonyabb, gyorsabb, udvariasabb és segítőkészebb munka érdekében előrevivőbb tanácsot adni."

Lipcsik Márton

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a nyomda munkájával és munkatársainak hozzáállásával. Az árajánlat gyorsan megérkezett, a kollégák rugalmasan kezelték az esetleges módosításokat és a munka közben felmerülő egyéb igényeket. A kész termék pedig egy az egyben színvonalas, profi munkáról ad tanúbizonyságot."

Korponai Nikolett
Marketing asszisztens
DPD Hungária Kft.

"Köszönjük színvonalas munkájukat és a felkészült, nyitott szakmai hozzáállást. A prospektusok nagyon szépek lettek és az elképzelésünk szerint készültek el. Amennyiben további nyomdai termékekre lesz szükségünk, mindenképpen keresni fogjuk Önöket. További sikereket kívánunk."

Fekete Ferenc
minőségirányítási vezető
Chemimontazh Kft.

"Kértem ajánlatot pár nyomdától, és nem fogod elhinni, de 4-ből mindössze 1 (!!!!) küldött... A többitől semmi visszajelzés napok óta... Ez is jelzi, hogy ti milyen szuperek vagytok, ajánlat aznap, gyors és szuper munkavégzéssel! :-)"

Tóbel Nóra
rendezvényszervező
Cinderella's Day Kft.

"Legutóbbi megrendelésünket remekül kiviteleztétek, ezért a jövőben is szívesen dolgozunk veletek."

Szalay Kinga
képzésszervező asszisztens
Kopernikus Business Training Kft.

"Láttam már néhány nyomdát közelről, de azt kell mondanom, az önök ügyfélkezelése -- azon felül, hogy gondolatátvitellel is működik :) -- igazi hűha-élményt szerzett. Köszönöm."

Bottka Sándor

"A szórólapok nagyon szépek, köszönjük a gyorsaságot!:) Mindenképpen szeretnénk még együtt dolgozni veletek."

Publicity Aim Kft.

Printpix

Névjegykártya, névjegy készítés


Elkészült új oldalunk: nevjegykartyam.hu

 

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek.
Pontos árért minden esetben kérjen árajánlatot!

 

Névjegykártya (kifutóval is)
  Fekete Színes
Darabszám: 1 oldalas 2 oldalas 1 oldalas 2 oldalas
50-től 14 25 28 48
100-től 13 22 24 40
200-tól 11 16 21 29
500-tól 8 12 13 20
1000-től 7 10 11 15
2000-től 6 8 10 14
Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! (ÁFA=27%)

A fenti listaárak normál 300 g-os papírra nyomtatott, 90x50 mm-es méretű, digitális technológiával készülő névjegykártyák gyártására vonatkoznak, mely nem tartalmaz felületnemesítést. A névjegykártyán végrehajtott plusz műveletekért kérjen egyedi árajánlatot.

Névjegykártya 2000 db fölött


"Mutasd meg a névjegyedet, megmondom, ki vagy!"

Névjegykártya gyártás

Csináltasson egyedi névjegykártyát a PrintPix-nél akár rövid határidővel! Névjegykártya 50 példányszámtól akár 350 g-os matt műnyomó papírra, valamint többféle kreatív kartonra is. Nyomdánkban vállalunk egyedi névjegykártya-tervezést, névjegy minta alapján történő nyomdai előkészítést, névmutációk elkészítését, illetve a hozott nyomdakész anyagból történő, azonnali direkt névjegynyomtatást.

Névjegykártya gyártás

Digitális technológiájú névjegykártya

Névjegy alappapír: 300 grammos matt, vagy félfényes fehér digitális papír.

További lehetőségek: Anyagában színezett papír (225g/m2) + 3,2 Ft/névjegykártya. Speciális, kreatív karton névjegykártyánként + 6,4–8 Ft.


Névjegykártya fóliázás (matt vagy fényes): + 8 Ft/oldal

Névjegykártya gyártás

Névjegykártya tasaklaminálás (matt vagy fényes): + 28 Ft/db

További lehetséges papírok névjegy-kártyához: színezett, sima felületű Colorit kartonok, Koehler márványmintás karton, Rives Traditional (bordázott felületű) kreatív karton 280-tól 320 grammig, több színben egyedi névjegyekhez. A nagyobb mennyiségű digitális névjegykártyák elkészítési határideje a PrintPix-nél 1-3 munkanap.

Névjegykártya gyártás

Formastancolást, vakdombornyomást, és sarokkerekítést már kis példányszámnál is vállalunk, hogy névjegye a lehető legjobban tükrözze egyéniségét. Már kis példányszámtól figyelemfelkeltő megoldásként kínáljuk önnek hűtőmágnes névjegyeinket, melyeket lézer gravírozva, formára vágva, matt és fényes fóliával ellátva is megrendelhet.Névjegykártya gyártás

Anyagleadás névjegykártyához: A legjobb minőséget a vektoros formátum biztosítja (cdr, ai, pdf), de akár tiff, psd, jpg formátumból is tudunk dolgozni, megfelelő méretben (90x50 mm), 300 dpi felbontással.

Részletes névjegykártya tevezési útmutató.

A Word-ben és egyéb Office programokban készült névjegykártya terveket minden esetben át kell szerkesztenünk. A névjegy-kártya szélétől befelé 3 mm-re már ne helyezzen el fontos információkat. Ha kifutó grafikát alkalmaz, 5 mm-rel túl kell futtatni a vágási széltől az adott részletet.

Ha nincs kész grafikai anyaga, szakképzett grafikusaink megtervezik Önnek.
A költségekről itt tájékozódhat!

Kérek ajánlatot!

Jelentkezzen nálunk e-mail címével és telefonszámával, vagy röviden írja le milyen termékre szeretne ajánlatot kapni!

Anyagleadási útmutató!

 

Általános és számlázással kapcsolatos információkról, továbbá rendelésének állapotáról érdeklődjön recepciónkon:

Bartók Petra - recepció

 Egyéb információkról érdeklődjön ügyfélkapcsolati munkatársainknál:

 

Csikai Erika - ügyfélkapcsolati menedzser

Vissza